Some-

valmennus

Sosiaalisen median valmennus on yrityksenne henkilökunnalle suunnattu kattava perehdytys somen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Yritysten näkyvyydelle sosiaalisessa mediassa on eduksi, että myös organisaation asiantuntijat julkaisevat omissa nimissään. Somevalmennuksen tavoitteena on laskea julkaisemisen kynnystä ja kannustaa läsnäoloon somessa oman alan asiantuntijana, mikä vahvistaa yrityksen asemaa.

Asiantuntijoille suunnattu sosiaalisen median valmennus perehdyttää siihen, miten suomalaiset käyttävät erilaisia sosiaalisen median kanavia. Lisäksi käydään läpi, millaisia kanavien käyttäjäprofiilit ovat ja minkä tyyppisistä aiheista missäkin kanavassa keskustellaan.

Valmennuksessa selviää, miten yrityksen henkilökunta voi vaikuttaa yrityksen näkyvyyteen sosiaalisessa mediassa esimerkiksi jakamalla sisältöjä omissa kanavissaan. Lisäksi tutustutaan siihen, millaista sisältöä kannattaa eri kanavissa tuoda esille. Käymme lisäksi läpi sosiaalisen median pelisäännöt sekä lyhyesti mitä somessa kannattaa tehdä ja mitä ei tehdä.

Räätälöimme valmennuksen yrityksellenne toiveidenne ja tavoitteidenne mukaiseksi. Osallistujat voidaan rajata esimerkiksi johtoryhmän jäseniin tai se voidaan suunnata koko henkilöstölle. Valmennuksen sisältö voi olla joko yleisluontoinen luento aiheesta tai se voidaan muokata myös osallistavaksi.

Yksilöllinen sparraus

Sosiaalisen median valmennus voi tarvittaessa jatkua yksilöllisellä sparrauksella. Siinä paneudutaan tarkemmin organisaationne yksittäisen asiantuntijan somepresenssiin ja sen rakentamiseen.

Ansaittu media

Kouluttajamme kertovat myös, miten toimittajat hyödyntävät sosiaalista mediaa juttujen teossa sekä miten yrityksenne edustajat voivat rakentaa mediasuhteita perinteiseen mediaan myös somen avulla.

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi on tärkeä osa yrityksen markkinointiviestintästrategiaa, sillä se tarjoaa mahdollisuuden erottua kilpailijoista ja luoda mainontaa syvempiä yhteyksiä yleisöön. Sisältömarkkinoinnin keskiössä ei ole oma tuote tai palvelu, vaan lisäarvon tuottaminen kohderyhmää kiinnostavien aiheiden kautta.

Sosiaalinen media

Avullamme yrityksesi tarina tulee johdonmukaisesti kerrotuksi myös sosiaalisessa mediassa. Yhdessä some-asiantuntijoidemme kanssa luomme yrityksesi kaupallisia tavoitteita tukevan sosiaalisen median viestintäsuunnitelman, joka on sisällöntuotannon kivijalka. Somessa viestintä on helposti mitattavaa ja tuloksellista – parhaimmillaan se tarjoaa investoinneille moninkertaisen tuoton muihin keinoihin verrattuna.

01 Sosiaalisen median asiantuntijamme

Somespesialistimme tuntevat sosiaalisen median läpikotaisin. Olipa yrityksenne tarpeet sisällöntuotannossa, somestrategian ja -suunnitelman luomisessa tai vaikuttajamarkkinoinnin tekemisessä, Republicin kokeneet asiantuntijat auttavat sinua saavuttamaan sosiaalisen median tavoitteesi.

02 Vaikuttajamarkkinointi

Lisänostetta yrityksen näkyvyydelle sosiaalisessa mediassa saa myös vaikuttajayhteistyöllä. Vaikuttajamarkkinointi on parhaimmillaan kuin puskaradio – tutulta saatu suositus tai arvostelu vaikuttaa mielipiteisiimme voimakkaasti. Etsimme teidän tavoitteisiinne sopivimmat vaikuttajat ja toteutamme kampanjat niiden saavuttamiseksi.

03 Somekohuun varautuminen

Rapatessa roiskuu ja joskus seurauksena voi olla somekohu. Asiantuntijamme auttavat ymmärtämään, milloin kyse on kohusta somessa ja milloin somesta liikkeelle lähtevästä kriisistä. Sosiaalisen median strategiassa ja sisältösuunnitelmassa on hyvä varautua myös mahdollisiin mainekolhuihin. Somevalmennuksen ansiosta asiantuntijanne osaavat välttää pahimmat karikot.

Kysy lisää somevalmennuksesta

Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.