Konsepti-

suunnittelu

Konseptisuunnittelu tuottaa brändille johdonmukaisia ja kohdeyleisölle relevantteja tekoja, kampanjoita, sisältöjä ja näkyvyyttä. Me Republicilla suunnittelemme ja toteutamme mieleenpainuvia konsepteja kanavariippumattomasti ja tuomme bränditekemiseen toivottua tehokkuutta.

Kun data yhdistyy näkemykseen ja luovuus kokemukseen syntyy ideoita, jotka muuttavat maailmaa. Meille Republicilla uteliaisuus on voimavara. Sen avulla löydämme omintakeisia ideoita ja rakennamme vaikuttavia konsepteja, jotka saavuttavat tavoitteet ja resonoivat kohdeyleisössä.

Tehtävämme on ymmärtää haasteet ja tavoitteet, tutkia väsymättä kohdeyleisöjä ja ympäröivää maailmaa sekä luoda palasista uniikkeja ja voimakkaita viestejä sekä ratkaisuja, jotka vaikuttavat.

Tuotamme kanavariippumattomia ideoita, joista muotoilemme konsepteja, kampanjoita ja yksittäisiä luovia ratkaisuja.

Big idea

Big idea kiteyttää brändin ytimen ja tuo kaikkeen tekemiseen tehokkuutta. Se tarkoittaa meille huomiota herättävää, kilpailijoista erottelevaa ja mieleen jäävää ydinsanomaa, joka pohjaa aitoon insightiin. Se kuvastaa brändin herättämiä tunteita, luo yhteyden ja innostaa yleisöä.

Konsepti

Konsepti on brändille johdonmukainen ja kohdeyleisölle relevantti tapa kommunikoida keskeinen idea tai erotteleva tekijä. Meille se tarkoittaa kanavariippumatonta tapaa kertoa idea johdonmukaisesti, tunnistettavasti ja monikanavaisesti. Konsepti voi jalkautua tavoitteista riippuen mm. bränditekoihin, kampanjoihin, some- ja nettisisältöihin ja jatkuvaan näkyvyyteen.

Kampanjasuunnittelu

Kampanjasuunnittelu sisältää niin ostettua kuin ansaittua mediaa. Yleisesti kampanjasuunnittelu sisältää tavoitteiden ja kohderyhmien määrittelyn, viestin luomisen, sanomaa tukevan visuaalisen ilmeen suunnittelun ja kampanjamateriaalien tuotannon valittuihin medioihin.

Luovat kanava- ja mediaratkaisut

Luovat kanava- ja mediaratkaisut ovat oleellinen osa viestin perillemenoa. Oikeat ratkaisut tukevat brändin tavoitteita ja konseptia sekä tavoittavat kohdeyleisön juuri heitä puhuttelevalla tavalla. Valitsemamme ratkaisut huomioivat resurssit ja kohdeyleisön erityispiirteet sekä pyrkivät erottamaan muista, herättämään huomiota ja saamaan tuloksia.

01 Uteliaisuus on ehtymätön voimavara

Me Republicilla uskomme, että uteliaisuus ympäröivää maailmaa kohtaan on voimavara. Uteliaisuudesta syntyvät ajankohtaiset ja uniikit ideat, joista rakennamme kohdeyleisössä resonoivia ja tavoitteet saavuttavia konsepteja.

02 Haasteet ja tavoitteet löytyvät datasta

Parhaat konseptit yhdistävät tutkittua tietoa ja luovuutta. Republicin kokeneet asiantuntijat ymmärtävät yrityksesi haasteet ja tavoitteet, ja muotoilevat brändiäsi parhaiten palvelevat ratkaisut dataa sekä ajankohtaisia ilmiöitä yhdistellen.

03 Oikeat kanava- ja mediaratkaisut vievät viestin perille

Voimakkaat ja vaikuttavat viestit saavuttavat yleisönsä, kun kanavat ja ratkaisut valitaan oikein. Valitsemme kanavat kohdeyleisön erityispiirteet huomioiden ja huolehdimme, että ratkaisut tukevat brändin tavoitteita ja luotua konseptia.

Kysy lisää konseptisuunnittelusta

Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.