Viestinnän tasavalta

Ei tavallinen viestintätoimisto

Olemme Suomen markkinointihenkisin viestintätoimisto. Toimimme viestinnän ja markkinoinnin välimaastossa, sillä parhaat tulokset syntyvät mielestämme kun viestintä ja markkinointi kulkevat käsi kädessä. Lähestymistapamme on hyvin proaktiivinen, käytännönläheinen, analyyttinen ja tuloshakuinen. Teemme viestintää, joka tuottaa asiakkaillemme konkreettisia, mitattavia tuloksia, kuten esimerkiksi myynnin tai tunnettuuden kasvu.

 

Kansainvälisessä viestintäkentässä kuin kotonaan

Kotimaan markkinan lisäksi ymmärrämme myös miten viestinnällä saadaan aikaiseksi tuloksia kansainvälisessä toimintaympäristössä. Meillä on kokemusta ja näyttöjä kansainvälisistä viestintätoimeksiannoista yli 20 maassa. Olemme toteuttaneet viestintäprojekteja Suomesta Nepaliin ja Chilestä Kiinaan vauhdittaen asiakkaidemme myyntiä, avaamalla heille oikeita ovia ja lisäämällä tunnettuutta oikeissa kohderyhmissä.

 

Asiakkaidemme brändijournalisteja

Haluamme tuntea asiakkaan liiketoiminnan kuin omat taskumme, sillä uskomme, että aitoa lisäarvoa ja tuloksellista viestintää voidaan tuottaa vain hyvällä asiakkaiden liiketoiminnan tuntemuksella. Olemme asiakkaidemme brändijournalisteja – opiskelemme heidän liiketoimintaansa, poimimme mielenkiintoisimmat tarinat kerrottaviksi ja mietimme konseptin siitä miten ja missä tarinat kerrotaan.

Toimintaamme eivät vaikuta asiakasyrityksen tai projektin koko. Koemme ylpeyttä pitkistä asiakassuhteista emme pitkistä asiakaslistoista. Päivittäistä tekemistämme ohjaavat yrityksemme arvot rohkeus, rehellisyys ja ahkeruus. Olemme nöyriä, mutta nälkäisiä. Kun meille annetaan pallo, viemme sen myös maaliin.