Showroom

Tutustu Republic Showroomiin tarkemmin osoitteessa republicshowroom.fi

Republic Showroom on useasta eri tilasta koostuva PR-showroom. Monenlaiseen käyttötarkoitukseen muuntautuva showroom tarjoaa asiakkailleen sekä perinteisemmän showroomin että tilan, jossa järjestää tapahtumia ja tilaisuuksia. Republic Showroom palvelee toimittajia, bloggaajia, kuvausjärjestäjiä, valokuvaajia, artisteja, mielipidevaikuttajia ja stylisteja.

 

Tilat

Muuntautuva, yli 200 m2:n kokoinen, neljästä eri tilasta koostuva showroom mahdollistaa erilaisten PR-tilaisuuksien järjestämisen, ja hyvän sijaintinsa vuoksi paikalle on myös helppo tulla. Showroomissa on järjestetty lehdistötilaisuuksien puitteissa muun muassa Forza-jumppaa ja tila on ollut samppanjabaarina sekä kahvilana. Showroomista löytyy myös Canonin valokuvausstudio. Bloggaajat ja toimittajat voivat hyödyntää studiota omiin kuvauksiin. Kuvauksissa voi myös hyödyntää showroomissa olevia Canonin kuvausvälineitä.

 

Asiakkuudet

Showroom voi kuulua osaksi laajempaa viestintäpalvelukokonaisuutta, se voi olla itsenäinen showroom-asiakkuus tai erillinen projekti. Showroom-palvelun lisäksi teemme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia viestintäpalveluja, tiedotteita, toimittajamatkoja sekä erilaisia pr-tilaisuuksia ja -tapahtumia niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla.
Showroom tarjoaa asiakkailleen räätälöidyn showroom-paketin lisäksi kaksi kertaa vuodessa järjestettävät lehdistöpäivät, joissa esitellään asiakkaiden tulevan kauden mallistot toimittajille, bloggaajille ja stylisteille.

 

Kuvauslainat

Asiakkaittemme muoti-, kauneus-, sisustus-, ruoka- ja lifestyletuotteita lainataan kuvauslainaan sekä tuotetesteihin ja tuotteita voi myös kuvata paikan päällä. Kauttamme lainattuja tuotteita näkyy viikoittain printtimedioissa, sähköisessä mediassa, verkkomedioissa ja blogeissa.

 

Republic Showroom
Annankatu 12, 3. kerros
00120 Helsinki

Kuvauslainat:
+358 50 537 0210
press@republic.fi

Lisätietoa showroomista:
Tiina Kopponen
+358 40 547 5796
tiina.kopponen@republic.fi

Instagram