Republic of Communications on jälleen Vuoden Toimisto!


Kategoriat:

Meillä on ollut uskomaton ilo vastaanottaa Vuoden Toimisto -palkinto viestintä-, PR- ja sisältötoimistot -kategoriassa toista kertaa peräkkäin.

905 markkinointipäättäjää on kertonut mielipiteensä suomalaisista markkinointiviestintätoimistoista. Vuoden Toimisto 2018 -tutkimuksen parhaat markkinointiviestintäalan toimistot julkistettiin Helsingin Wanhassa Satamassa järjestetyssä palkintogaalassa viime viikon torstaina. Palkintoja jaettiin yhteensä seitsemässä eri kategoriassa.

Vuoden toimisto Republic of Communications

Alkuvuosi on perinteisesti erilaisten markkinointikilpailujen aikaa, mutta tämä on yksi rehellisimmistä, sillä voittaja valikoituu asiakkaiden antamien arvioiden perusteella. Siksi saamamme palkinto vetää erityisen nöyräksi.

Saamme arvioinneista raportin, jonka käymme vielä läpi kehittääksemme palveluamme edelleen. Fokuksemme on vahvasti asiakaslähtöisessä ja kaupallisesssa viestinnässä ja kuten olet jo ehkä saattanut lukea tai kuulla, olemme vahvistaneet edelleen strategia-, digi- ja analytiikkaosaamistamme. Haluamme aidosti olla tukemassa sinua ja yritystäsi sidosryhmiesi tavoittamisessa tuloksellisesti.

Kiitos luottamuksesta rakkaat asiaakkaamme!

Facebook Twitter Linkedin