Rekry

Proaktiivinen ja idearikas tuloksentekijä?

Republic of Communications

Tervetuloa viestintätoimisto Republiciin, Suomen johtavaan kaupallisen viestinnän toimistoon. Etsimme kasvavaan ja yrittäjähenkiseen joukkoomme Suomen parhaita viestintätalentteja. Toimistoamme ajaa eteenpäin halu nostaa viestinnän tekemisen tasoa Suomessa, uusien toimintamallien ja työkalujen kehittäminen sekä asiakkaiden toiveiden ylittäminen. Jos sinua ohjaa samat motiivit tehdä töitä on Republic sinun seuraava työyhteisösi.

Etsimme kasvavaan joukkoomme nyt:

Minister of Analytics & SEO

Oletko utelias, analyyttinen ja businesskeskeinen? Hallitsetko huomisenkin tehokkaimmat optimoinnin, sisältöanalytiikan ja personoinnin kikat ja työkalut? Haluatko mukaan ja todella vaikuttamaan omaan tulevaisuuteesi erittäin motivoituneessa ja asiakaslähtöisessä ympäristössä?

Liiketoimintamme edelleen kehittyessä etsimme nyt matkaamme älykkään optimoinnin suunnannäyttäjää vastaamaan asiakkaidemme digitaalisten palveluidemme tehokkaasta löydettävyydestä, sisältöanalytiikasta ja teknisten kyvykkyyksien jatkuvasta kehittämisestä.

Toimenkuva on meillä uusi, pystyt myös vaikuttamaan sen sisältöön ja tiimiin omalla persoonallasi. Tulet edistämään kanssamme huikeita muutoksia ja viemään Suomen parasta Viestintätoimistoa uudelle tasolle ja luomaan kasvavaa liiketoimintaa yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Roolistasi
Kilpailu löydettävyydestä ja digitaalisten palveluiden asiakaskokemuksesta kiristyy jatkuvasti ja niiden merkitys asiakkaillemme kasvaa. Samalla tarve palvella jokaista ihmistä henkilökohtaisesti eri digitaalisissa kohtaamispisteissä ja relevanteilla sisällöillä lisääntyy. Haluamme vahvistaa markkinointiviestinnän palveluitamme siten että kykenemme auttamaan asiakkaitamme niin teknisten vaatimusten että sisältöjen suhteen ja tuomme luovia uusia palveluideoita heille. Tunnet siis hakukoneet ja analytiikan kuin omat taskusi ja näet isomman kuvan digitaalisen liiketoiminnan näkökulmasta.

Tehtäväsi on kehittää asiakkaidemme orgaanista digitaalista näkyvyyttä ja tuloksellisuutta. Vastaat yrityksemme SEO-, SEM- ja analytiikka palveluiden kehityksestä, niiden kaupallistamisesta ja nimettyjen asiakkaiden strategiasta ja toimenpiteistä.

Haluamme sinut joukkoomme tuomaan uutta näkemystä ja opettamaan organisaatiotamme sekä auttamaan asiakkaitamme datalähtöisemmäksi, sillä haluamme haastaa itseämme tälläkin alueella. Toimit itse esimerkkinä, tukena ja ohjeistajana niin asiakasvastuullisille, sisällöntuottajille kuin kehittäjille. Saat vastuullesi myös Suomen huippu yrityksiä sekä asiakkaidemme ulkoisia suunnittelukumppaneita.

Miksi sinun kannattaa hakea juuri meille?
Meitä tekijöitä yhdistää innostus kaupallisiin tuloksiin ja digitaalisen liiketoiminnan tuomiin uusiin mahdollisuuksiin. Haluamme kyseenalaistaa viestintätoimistoiden konventiot ja tehdä tavoitteellisia kehitysharppauksia asiakaskokemuksen ja sisältöstrategioiden eteen, yhteistä visiota kohden. Suhtaudumme intohimoisesti työhömme ja haluamme tehdä asioita, joista iloita ja olla ylpeitä. Huipputyypit ja tekemisen meininki merkitsevät meille paljon. Sinäkin olet yhteen hiileen puhaltaja, joka osaltaan innostaa muita parhaaseen suoritukseen. Uskallat haastaa ja kyseenalaistaa olemassa olevia toimintatapoja.

Sinulla on loistavat edellytykset tähän tehtävään jos sinulla on:
• Vahva tausta digitaalisesta suunnittelusta ja web-analytiikasta
• Huippuun viritetty osaaminen hakukoneoptimoinnista niin teknisten- kuin sisältöhankkeiden osalta
• Vähintään 3-5 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä joko asiakasyrityksen tai toimiston puolella
• Osaaminen personointi- ja markkinoinnin automaatiotyökaluista katsotaan eduksi
• Tarkka ja tavoitehakuinen mieli, luovaa ajattelua unohtamatta

Tarjoamme Republicissa sinulle mahdollisuuden joustavaan työntekoon modernein välinein, edellytykset ammatilliselle kasvulle sekä kilpailukykyisen kokonaispalkkauksen erinomaisine työsuhde-etuineen. Tasavallassa sinulla on todellakin mahdollisuus vaikuttaa oman urapolkusi suuntaan.
Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Olet varmasti tärkeä tukipilari jo toisaalla, mutta jos tämä kehittymisen mahdollisuus on se, mitä seuraavaksi uraltasi haet, haluaisimme ehdottomasti kuulla sinusta ja osaamisestasi lisää joten lähetä CV ja lyhyt hakemus palkkatoiveineen 15.2.2018 mennessä osoitteeseen jani.engberg@republic.fi .

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Engberg, strategiajohtaja, 040-7387877