Yritysviestintä

Yrityksistä viestitään jatkuvasti: virallisesti, epävirallisesti, mediassa, kahvipöytäkeskusteluissa, sosiaalisessa mediassa ja palavereissa. Autamme asiakkaitamme erottautumaan kilpailijoistaan, terävöittämään viestinsä ja puhuttelemaan kohderyhmiään juuri oikealla tavalla, oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan. Varmistamme myös, että asiakkaidemme viestintä eri kohderyhmissä on yhdenmukaista ja yrityskuvaa tukevaa. Suunniteltu ja hallittu yritysviestintä kasvattaa asiakasyritystemme luottamuspääomaa, jolla taas on suora vaikutus kuluttajien ostopäätöksiin.

Myös mahdollisissa kriisitilanteissa ansaittu luottamuspääoma on yrityksille kultaakin kalliimpaa. Tähänkin asiaan voidaan valmistautua ennakoimalla ja valmistautumalla.

Yritysviestinnän toimeksiantomme vaihtelevat pitkäjänteisestä viestintästrategian ja -suunnitelmien laatimisesta yksittäisiin viestintäprojekteihin. Laadimme niin tiedotteita, kirjoitamme tausta-artikkeleita, järjestämme mediatapaamisia kuin tiedotustilaisuuksia, neuvomme ja sparraamme yritysjohtoa mediasuhteiden hoidossa ja tuotamme sekä sähköisiä että painettuja yritysjulkaisuja.

Yritysviestintä ei ole monistamista, minkä vuoksi suunnittelemme ja toteutamme jokaiselle asiakkaallemme heitä parhaiten palvelevan viestintäkokonaisuuden, jossa uskalletaan myös ylittää perinteiset toimintamallit.

Jos haluat keskustella miten voimme auttaa teitä yritysviestinnässä, ota yhteyttä:

Maija Hyötyläinen, Ambassador
puhelin +358 50 572 9679
maija.hyotylainen@republic.fi